Stopkové lamelové kotouče, prstence, disky

V této kategorii produktů naleznete materiály, které se používájí zejména ve vzduchových bruskách. Jedná se o stopkové lamelové kotouče, brusné prstence a rychloupínací disky.

Stopkové lamelové kotouče

Nabídka obsahuje jak nástroje složené pouze z brusných lamel, v kombinaci brusné lamely a netkané textílie, tak i nástroj pouze z netkané textílie. K dispozici je široká škála rozměrů od průměru 10 mm až po 100 mm, tak i zrnitostí (P40 - P320, v případě netkaných textílií Extra Coarse - Ultra Fine). K dispozici jsou i leštící stopkové kotouče bez použitého brusného zrna. Nástroje nabízíme na stopkách o průměru 3 a 6 mm.


 

Brusné prstence 

Nabízíme Vám velký výběr brusných prstýnků a nosičů brusných prstýnků. Dodávají se v mnoha rozměrech a kvalitách. K dispozici jsou v materiálech obsahující korundové, zirkonové, keramické či diamantové zrno.  Můžeme nabídnout také brusné čepičky a brousící svitky a to vč. unašečů.


 

Rychloupínací disky 

Brousící disky nabízíme jak v provedení rychloupínacího bajonetu z kovu, tak i s plastovým závitem. Brousící disk se po krátkém pootočení zafixuje na příslušný unašeč. U nás naleznete materiály v mnoha průměrech, vybrat si můžete z široké škály zrnitostí (P36 - P320) a použitých materiálů (korund, zirkon, keramika, SiC, netkané textílie).

 

Jsme tu pro vás, rádi pomůžeme s výběrem a vypracujeme nabídku. Pro nezávaznou poptávku vyplňte kontaktní formulář.

Nabízíme materiály značek LUKAS a STARCKE

  

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.